Investor relations/Styrelse & revisor

Styrelse & Revisor

 

Peter Jakobsson
Styrelseordförande sedan 2016

Peter Jakobsson, född 1969, är en investerare med fokus på innovativa och disruptiva startups. Jakobsson är entreprenör och medgrundare av bland annat Centus, Diakrit, Skruvat.se, Sensor Försäkring och Sensor Alarm.

Anders Falk
Styrelseledamot sedan 2017

Anders Falk, född 1967, är entreprenör och investerare med fokus på startups. Falk är bland annat grundare av Bygghemma.se och aktiv i flera bolag och styrelser.

Henrik Tegelström
Styrelseledamot sedan 2017

Henrik Tegelström, född 1979, är entreprenör och investerare med bakgrund inom avancerade kundtjänstlösningar samt e-hälsa. Tegelström har en bakgrund som grundare och ledande roller från Senzum, Linkura & Coliverate.

Roberth Risberg Strindholm
Styrelseledamot sedan 2016

Roberth Risberg Strindholm, född 1976, är entreprenör och investerare specialiserad inom IT och digitala lösningar. Risberg Strindholm är medgrundare av bland annat Centus, Diakrit och Skruvat.se.

Jerry Lindblom
Styrelseledamot sedan 2017

Jerry Lindblom, född 1950, är ingenjör och uppfinnare specialiserad på mjukvaru- och hårdvaruutveckling samt produktdesign och produktion. Lindblom har en bakgrund från RFN, Vidsel Test Range, LTU, IUC Norrbotten.

Martin Norsebäck
Styrelseledamot sedan 2016

Martin Norsebäck, född 1979, är medgrundare av Sensor Alarm. Norsebäck har en bakgrund från olika managementroller inom finans- och försäkringsbranschen, däribland Moderna Försäkringar och Vardia.

Tobias Stråhle
Revisor Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB

Loading...