Ett modernt larm byggt på smart svensk teknik

Med vår smarta larmenhet får du ett heltäckande och tryggt hemlarm till ett lågt pris som du kommer igång med på 15 minuter och styr enkelt via mobilen. Vid inbrott eller brand får du direkt ett larm i din mobil och om du själv inte kan agera meddelas grannarna i ditt nätverk eller så kan du tillkalla väktare.

Villalarm 249 kr/mån

Om du inte vill betala tusentals kronor för ett hemlarm är Sensor Alarm en perfekt lösning för dig. För ett par hundralappar i månaden får du ett villalarm med heltäckande skydd mot inbrott, brand, strömavbrott samt temperaturförändringar. Du väljer själv om du vill vara ansluten till larmcentral och väktare och kan alltid använda vår digitala grannsamverkan där du kopplar ditt larm till grannar för att få snabb hjälp. Prova vårt villalarm gratis i 14 dagar med fri frakt och fri retur. Med vårt smarta hemlarm slipper du startkostnader och krångliga installationer. Det tar bara 15 minuter att komma igång!

14 dagar prova på utan kostnad

Prova gratis

Lägenhetslarm 249 kr/mån

I vårt lägenhetslarm ingår skydd mot inbrott, brand, strömavbrott samt temperaturförändringar. Du väljer själv om du vill vara ansluten till larmcentral och väktare eller använda vår digitala grannsamverkan där du kopplar ditt larm till grannar för att få snabb hjälp. Larmet styr du enkelt via vår App och där får du även fler trygghetsfunktioner såsom vårt personlarm som du kan använda vid olika tillfällen du behöver hjälp. Med vårt lägenhetslarm får du mycket trygghet till ett lågt pris utan startkostnader och krångliga installationer. Prova gratis i 14 dagar med fri frakt och fri retur. Det tar bara 15 minuter att komma igång!

14 dagar prova på utan kostnad

Prova gratis

Fritidshuslarm 249 kr/mån

Inbrott i fritidshus har ökat på senare år. Men det är inte den enda anledningen till varför du bör ha ett larm i ditt fritidshus. Det är lika viktigt att du har ett larm som känner av brand och rökutveckling, strömavbrott samt vattenläckage för att undvika stora skador på ditt fritidshus. I kombination med vår digitala grannsamverkan där du ansluter grannar och vänner som också har fritidshus i ditt område kan du snabbt få hjälp även om du inte själv är på plats. Prova vårt fritidhuslarm gratis i 14 dagar med fri frakt och fri retur. Med vårt smarta hemlarm slipper du startkostnader och krångliga installationer. Det tar bara 15 minuter att komma igång!

14 dagar prova på utan kostnad

Prova gratis

Garage & förrådslarm 249 kr/mån

Har du en pärla i garaget eller saker med stort affektionsvärde i ditt förråd? Oavsett vad du förvarar i ditt garage eller förråd är det alltid lika tråkigt när tjuven varit framme. På senare år har stölder av cyklar, mopeder, takboxar, däck etc. ökat kraftigt och med ett larm från Sensor Alarm kan du till en låg kostnad skydda ditt garage eller förråd mot inbrott. På endast 15 minuter får du ett komplett skalskydd som du styr via mobilen. Du väljer själv om du vill vara ansluten till larmcentral och väktare och kan alltid använda vår digitala grannsamverkan där du kopplar ditt larm till grannar för att få snabb hjälp. Utöver skydd mot inbrott får du med vårt smarta larm skydd mot brand, strömavbrott och hastiga temperaturförändringar. Allt med bara en enhet! Prova larmet gratis i 14 dagar med fri frakt och fri retur. Med Sensor Alarm slipper du startkostnader och krångliga installationer!

14 dagar prova på utan kostnad

Prova gratis

Husvagn & husbilslarm 249 kr/mån

Under sommarmånaderna härjar kriminella ligor på Sveriges vägar och campingplatser. Med ett larm från Sensor Alarm kan du till en låg kostnad skydda din Husvagn eller Husbil mot inbrott. På endast 15 minuter får du ett komplett skalskydd som du styr via mobilen. Du kan också koppla larmet till grannar på campingen så att även de larmas om något händer i din husvagn. Utöver skydd mot inbrott får du med vårt smarta larm skydd mot brand, strömavbrott och hastiga temperaturförändringar. Allt med bara en enhet! Prova larmet gratis i 14 dagar med fri frakt och fri retur. Med Sensor Alarm slipper du startkostnader och krångliga installationer!

14 dagar prova på utan kostnad

Prova gratis

Företagslarm 249 kr/mån

Funderar du på att skaffa ett larm till ditt kontor eller butikslokal? Eller kanske har du redan ett larm men tycker det kostar för mycket? Oavsett anledning kan Sensor Alarm erbjuda dig ett företagslarm som ger dig ett komplett skalskydd på 15 minuter och dessutom skyddar mot brand och strömavbrott. Du får prova larmet gratis i 14 dagar och slipper startkostnader och krångliga installationer. Om du är nöjd och vill fortsätta ha ett heltäckande företagslarm betalar du endast 249 kr/månad.

14 dagar prova på utan kostnad

Prova gratis

Fri frakt

Prova gratis 14 dagar

Evighetsgaranti

Telefonsupport

Loading...