En smart larm för husvagn & husbil

Med Sensor Alarm får du en modern och smart larmlösning som skyddar din husvagn eller husbil mot inbrott, brand, gas, strömavbrott och kraftiga temperaturförändringar. I din larmapp ingår också personlarm samt digital grannsamverkan som tjänster, vilka ger dig extra trygghet i form av ett förebyggande skydd. Sensor Alarm tar ca 15 minuter att installera, är ständigt uppkopplat mot 4G nätet och fungerar i hela Europa. Larmet kan drivas på både 12 eller 230 volt.

Styr allt med mobilen

Med larmappen kan man enkelt styra och hantera allt kopplat till larmet med mobiltelefonen. Via en enkel meny anpassar man funktioner och skydd att så det passar din husbil eller vagn. Du larmar på och av med mobilen och lägger enkelt till familjemedlemmar i larmappen. Du kan alltid se vem som larmat på eller av och bestämma till vem eller vilka larmet ska gå om det utlöses.  Genom att aktivera grannsamverkan kopplar man upp larmet mot grannar såväl hemma som på campingen och personlarmet kan användas i vardagen på campingen eller i och utanför hemmet i trängda situationer. I appen kan du också övervaka att din husvagn eller husbil håller önskvärd temperatur och få notiser om det blir för varmt eller kallt. 

 

Ett modernt campinglarm byggt på smart svensk teknik

  • Huvudenhet
  • Rörelsesensor
  • Brandvarnare
  • Gassensor
  • Temperaturlarm
  • Personlarm
  • Digital grannsamverkan

Inbrottslarm

Larmenheten är trådlöst kopplad till en eller flera rörelsesensor som placeras på lämplig plats i husbilen, husvagnen eller i förtältet. När du larmat på och rörelse förekommer får du direkt meddelande om detta visa sms och notis i appen samt telefonsamtal om att ett larm har utlösts.

Temperaturlarm

Om temperaturen i din lokal skulle gå under eller över de gränsvärden du ställt in i Appen, kommer du direkt att få ett meddelande om detta så att du kan vidta åtgärd innan skada uppstår.

Brandlarm

Larmenheten är trådlöst kopplad till din eller dina brandvarnare och meddelar utvalda personer samt larmcentral vid rökutveckling. Brandlarmet är alltid aktivt.

Strömavbrottslarm

Om strömmen går blir du meddelad genom sms och notis i appen och när strömmen återkommer blir du åter meddelad. Larmenheten har ett eget batteri och fungerar även vid strömavbrott.

Gaslarm

För de fastigheter som har gas indraget i fastigheten erbjuder vi även gaslarm som enkelt ansluts till larmenheten. Skulle olyckan vara framme går larmet skarpt i bostaden samt till mobilen och lägenhetsinnehavaren kan agera direkt.

Personlarm

Utanför hemmet kan du med en knapptryckning skicka ett personlarm om du behöver hjälp. Tjänsten använder sig av positioneringsdata vilket innebär att den och de personer som är kopplade till tjänsten alltid vet din position.

Digital grannsamverkan

Med Digital Grannsamverkan kan du skapa ett nätverk av grannar och vänner som är kopplade till ditt larm för att snabbt få hjälp vid behov. När ett larm går får dina grannar helt enkelt en notis i sin telefon, så att de kan kolla om du behöver assistans.

SensorAppen är hjärtat i ditt larm

Med SensorAppen kan du enkelt styra och hantera allt kopplat till ditt larm med din mobiltelefon. Via en enkel meny kan du anpassa funktioner och skydd att så det passar din bostad. I SensorAppen får du också tillgång till tjänsterna Personlarm, Brottsbevakning och Digital Grannsamverkan som ger dig ytterligare trygghet i din vardag.

Ett modernt larm byggt på smart svensk teknik

Sensor Alarm är en flexibel larmlösning med många användningsområden som tar 15 minuter att installera, styra via mobilen och är ständig uppkopplad via 4G nätet. Det är en smart säkerhetslösning med både hårda och mjuka delar skräddarsydda för att skapa en tryggare vardag.

Inbrottslarm
Brandlarm
Temperaturlarm
Vattenlarm
Personlarm
Strömavbrott
Grannsamverkan
Brottsbevakning
Loading...