Ett smart larm för ditt företag

Funderar du på att skaffa ett larm till ditt kontor eller butikslokal? Eller har du kanske redan ett larm men tycker det kostar för mycket? Oavsett anledning kan Sensor Alarm erbjuda dig ett mycket prisvärt företagslarm som ger dig ett komplett skalskydd på 15 minuter och dessutom skyddar mot brand, vattenläckage och strömavbrott. Vår larmcentral är bemannad dygnet runt alla dagar i veckan med tillkopplade vaktbolag runt om i hela Sverige som snabbt är på plats om något inträffar.

BESTÄLL HÄR

Styr allt med mobilen

Du larmar på och av med din mobil och lägger enkelt till personal och ger dem rättigheter i vår smarta app. Du kan alltid se vem som larmat på eller av och bestämma till vem eller vilka larmet ska gå om det utlöses. I appen kan du även i förebyggande syfte ta del av notiser om brott som begås i ditt område, skicka notiser till grannföretag om ditt företagslarm utlöses samt aktivera ett personlarm om du eller någon av dina anställda skulle hamna i en trängd situation. I appen kan du också övervaka att din lokal håller önskvärd temperatur för verksamheten och få notiser om det blir för varmt eller kallt.

Ett modernt företagslarm byggt på smart svensk teknik

  • Huvudenhet
  • Digital grannsamverkan
  • Siren
  • Lufttrycksensor
  • Rörelsesensor
  • Magnetkontakt
  • Temperaturlarm
  • Strömavbrottslarm
  • Personlarm
  • Brandvarnare

Inbrottslarm

Larmenheten innehåller smarta sensorer som bland annat mäter av lokalens lufttryck och reagerar direkt om en dörr eller ett fönster bryts upp eller krossas. Tillsammans med rörelsesensorn ger detta ett extra starkt inbrottsskydd. Vid inbrott får du direkt meddelande om detta samt telefonsamtal om att ett larm har utlösts.

Temperaturlarm

Om temperaturen i din lokal skulle gå under eller över de gränsvärden du ställt in i Appen, kommer du direkt att få ett meddelande om detta så att du kan vidta åtgärd innan skada uppstår.

Brandlarm

Larmenheten kopplas automatiskt till dina befintliga brandvarnare och meddelar dig, grannätverket och väktare vid rökutveckling. Brandlarmet är alltid aktivt vilket ger dig ett extra skydd om natten.

Strömavbrottslarm

Om strömmen går blir du meddelad genom sms och notis i Appen och när strömmen återkommer blir du åter meddelad. Larmenheten har ett eget batteri och fungerar även vid strömavbrott.

Personlarm

I en trängd situation kan du eller vem som helst i personalen använda tjänsten personlarm som finns i appen. Vid aktivering går larm till de personer man kopplat till tjänsten som sen kan välja vidare åtgärd. Tjänsten använder sig av positioneringsdata som varje minut skickar koordinater, kartbild och batteristatus på telefonen till de personer som är anslutna till personlarmet.

Digital grannsamverkan

Med Digital Grannsamverkan kan du skapa ett nätverk av grannar och vänner som är kopplade till ditt larm för att snabbt få hjälp vid behov. När ett larm går får dina grannar helt enkelt en notis i sin telefon, så att de kan kolla om du behöver assistans.

SensorAppen är hjärtat i ditt larm

Med SensorAppen kan du enkelt styra och hantera allt kopplat till ditt larm med din mobiltelefon. Via en enkel meny kan du anpassa funktioner och skydd att så det passar din bostad. I SensorAppen får du också tillgång till tjänsterna Personlarm, Brottsbevakning och Digital Grannsamverkan som ger dig ytterligare trygghet i din vardag.

Ett modernt larm byggt på smart svensk teknik

Sensor Alarm är en flexibel larmlösning med många användningsområden som tar 15 minuter att installera, styrs via mobilen och är ständigt uppkopplat via 4G nätet. Det är en smart säkerhetslösning med både hårda och mjuka delar skräddarsydda för att skapa en tryggare vardag.

Inbrottslarm
Brandlarm
Temperaturlarm
Vattenlarm
Personlarm
Strömavbrott
Grannsamverkan
Brottsbevakning
Loading...