Digital grannsamverkan – bästa skyddet är uppmärksamma grannar

En unik funktion med Sensor Alarm är vår digitala grannsamverkan. Den ger dig möjlighet att skapa ett nätverk av grannar som ger en extra trygghet.

Konkret betyder det att om du inte agerar inom två minuter efter att ett inbrotts- eller brandlarm skickats till din mobil så skickas ett meddelande till ditt nätverk av grannar som har störst chans att snabbt hjälpa dig. Tiden det tar för en väktare att rycka ut är i genomsnitt 20 minuter. Din granne kan däremot tända upp sitt hus på 30 sekunder och på så vis skrämma bort en inbrottstjuv. Vid brand är det ännu viktigare att agera snabbt, eftersom det kan handla om liv eller död.

Lägg till väktarutryckning för dubbel säkerhet

Grannsamverkan är det snabbaste sättet att få hjälp, men om du vill ha extra säkerhet kan du även lägga till väktarutryckning till ditt larm. De utbildade väktarna vet hur de ska hantera allvarliga situationer och du kan vara trygg med att det alltid är någon som kommer och kontrollerar din bostad när larmet gått. Det här tillvalet ger dig som kund en extra flexibilitet i hur du vill utforma ditt larm och det ger även en extra säkerhet genom att larmcentralen alltid kontaktas.

Lägg till i appen eller meddela oss via länken: Kundservice

Loading...