Larmcentral

Vi har valt att samarbeta med Nordens ledande säkerhetskoncerner inom larmcentral och väktarutryckning.

Sensor Alarm erbjuder en digital larmcentral som ger en rikstäckande väktartjänst till dess kunder. Genom att samarbeta med samtliga ledande säkerhetsbolag, som erbjuder larmcentral och väktarutryckning, kan alla kunder erbjudas väktartjänst. Exempel på aktörer är Nokas, AVARN Security och Larm Assistans. När ett larm hos Sensor Alarm går kommer det säkerhetsbolag som har en väktare närmast Sensor Alarms kund att rycka ut.

Kortfattat om några av våra partners

Nokas, med 8 000 medarbetare, bedriver verksamhet i Norge, Sverige och Danmark och levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Som totalleverantör omfattar erbjudandet allt från säkerhetstjänster och tekniska säkerhetslösningar till industri- och säkerhetsbevakning samt värde- och kontanthantering.

AVARN Security, med 3 500 medarbetare, är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker de sina kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. AVARN Security finns på cirka 30 orter i Sverige.

Larm Assistans är ett bevakningsföretag som är auktoriserat av länsstyrelsen och rikspolisstyrelsen i hela riket samt är EU-godkänt. Bolaget hjälper och servar såväl företag som privatpersoner i hela Sverige vad gäller samtliga behov inom bevakningsbranschen. Larm Assitans är specialister på larmutryckning samt bevakning och tillsyn. Genom vår larmcentral kan vi förmedla branschens effektivaste och snabbaste åtgärdsservice för alla typer av larm.

Du kan lägga till väktarutryckning för endast 20 kr/mån. Ring vår kundtjänst på 075 75 75 300

  • Krävs inga installationer
  • 30 dagar prova på - utan kostnad
  • Larm för inbrott, brand & strömavbrott
  • Fria väktarutryckningar för 20 kr/mån

189kr/mån