Våra återförsäljare Hem-, Företagslarm

Dalakraft AB – www.dalakraft.se

Protectify AB – www.protectify.se

m punkt nu Sverige AB – www.m.nu 

Våra återförsäljare/partners Campinglarm

Ett modernt företagslarm byggt på smart svensk teknik

  • Huvudenhet
  • Digital grannsamverkan
  • Siren
  • Lufttrycksensor
  • Rörelsesensor
  • Magnetkontakt
  • Temperaturlarm
  • Strömavbrottslarm
  • Personlarm
  • Brandvarnare

Inbrottslarm

Larmenheten innehåller smarta sensorer som bland annat mäter av lokalens lufttryck och reagerar direkt om en dörr eller ett fönster bryts upp eller krossas. Tillsammans med rörelsesensorn ger detta ett extra starkt inbrottsskydd. Vid inbrott får du direkt meddelande om detta samt telefonsamtal om att ett larm har utlösts.

Temperaturlarm

Om temperaturen i din lokal skulle gå under eller över de gränsvärden du ställt in i Appen, kommer du direkt att få ett meddelande om detta så att du kan vidta åtgärd innan skada uppstår.

Brandlarm

Larmenheten kopplas automatiskt till dina befintliga brandvarnare och meddelar dig, grannätverket och väktare vid rökutveckling. Brandlarmet är alltid aktivt vilket ger dig ett extra skydd om natten.

Strömavbrottslarm

Om strömmen går blir du meddelad genom sms och notis i Appen och när strömmen återkommer blir du åter meddelad. Larmenheten har ett eget batteri och fungerar även vid strömavbrott.

Personlarm

I en trängd situation kan du eller vem som helst i personalen använda tjänsten personlarm som finns i appen. Vid aktivering går larm till de personer man kopplat till tjänsten som sen kan välja vidare åtgärd. Tjänsten använder sig av positioneringsdata som varje minut skickar koordinater, kartbild och batteristatus på telefonen till de personer som är anslutna till personlarmet.

Digital grannsamverkan

Med Digital Grannsamverkan kan du skapa ett nätverk av grannar och vänner som är kopplade till ditt larm för att snabbt få hjälp vid behov. När ett larm går får dina grannar helt enkelt en notis i sin telefon, så att de kan kolla om du behöver assistans.

SensorAppen är hjärtat i ditt larm

Med SensorAppen kan du enkelt styra och hantera allt kopplat till ditt larm med din mobiltelefon. Via en enkel meny kan du anpassa funktioner och skydd att så det passar din bostad. I SensorAppen får du också tillgång till tjänsterna Personlarm, Brottsbevakning och Digital Grannsamverkan som ger dig ytterligare trygghet i din vardag.

Ett modernt larm byggt på smart svensk teknik

Sensor Alarm är en flexibel larmlösning med många användningsområden som tar 15 minuter att installera, styrs via mobilen och är ständigt uppkopplat via 4G nätet. Det är en smart säkerhetslösning med både hårda och mjuka delar skräddarsydda för att skapa en tryggare vardag.

Inbrottslarm
Brandlarm
Temperaturlarm
Vattenlarm
Personlarm
Strömavbrott
Grannsamverkan
Brottsbevakning
Loading...