Sensor Alarm lägger fokus på dig som kund, såväl privatperson som småföretagare.

Sensor Alarm är en snabbt växande utmanare av hemlarmstjänster för privatpersoner och mindre företag. Genom att erbjuda larmlösningar med modern larmteknik har vi förändrat en föråldrad traditionell industri, som styrts av få aktörer med likvärdiga produkterbjudanden. De ledande larmaktörernas affärsmodeller präglats idag av höga kostnadströsklar vilket i sin tur betalas av kunderna. Hemlarmen är därför dyra och är därför inte anpassade för allas hushållsekonomi. Vi existerar för att vi tycker att alla ska ha råd att ha ett tryggt hem.

Historia

Sensor Alarm grundades i Sverige 2016 av privatpersoner med erfarenhet från b.la. larm, försäkringar, IoT-teknik, e-handel och kundservice. 2017 lanserade det första larmerbjudandet mot den svenska marknaden, ett samarbete med en utländsk produktleverantör med produktion i Asien. 2018 lanserade Sensor Alarm en helt ny, egenutvecklad och unik säkerhetsplattform, utvecklad av svenska ingenjörer och tillverkad i Sverige. Med egen larmteknik och med trygg och miljöanpassad tillverkning hemma i Sverige är Sensor Alarm idag ett unikt säkerhetsbolag på den svenska marknaden.

Vision & mission

Vår vision och mission är: ”Ett hemlarm för alla”. För att uppfylla detta har Sensor Alarm genom forskning tagit fram ny och säker teknik som har skalat bort dyra kostnadströsklar både för bolaget och för kunden. Detta medför att larmprodukten kan erbjudas till en låg månadskostnad, helt utan startkostnader och krånglig installation.

Ägare & styrelse

Sensor Alarm ägs av investmentbolag och privatpersoner. Personerna som representerar styrelsen har en gedigen bakgrund från att förändra traditionella branscher med målet att förenkla möjligheten för vanliga hushåll att kunna köpa produkter och tjänster på ett enklare sätt till ett lägre pris (t.ex. Skruvat.se, Bygghemma.se).

Miljö

Miljön är viktig för oss. Vi är helt övertygade om att det går att kombinera miljöansvar och ekonomi. Vi producerar våra larmenheter i Sverige, b.la. för att kvalitén är viktig för oss, men också för att vi inte vill transportera produkterna från Asien som medför utsläpp i vår miljö. Minskade produktionsfel vet vi skapar mindre kostnader för oss i så väl både administration såsom i frakt. Vi skickar inga fysiska dokument såsom fakturor eller avtal då detta är ett av de enklaste sätten att både spara på miljön och på kostnader. Vår målsättning är att alla kunder ska välja autogiro då detta gör betalprocessen helt papperslös.

  • Allt ingår – inga installationer
  • 30 dagar prova på - utan kostnad
  • Grannsamverka med Sensor-appen
  • Lägg till väktarutryckning för 20 kr/mån

189kr/mån