En smart larm för båtar

 Med Sensor Alarm får du ett smart mobilt larm (smart-hem-teknik Zigbee) som skyddar din båt mot inbrott och funkar i hela Europa via 4G. Du behöver inte tänka på att fylla ett simkort då obegränsad data inkluderas i ditt abonnemang. Det är installerat och klart på 15 minuter och ger dig ett komplett skydd som du styr via mobilen. Du kan skräddarsy ditt larmskydd utefter dina specifika behov genom att köpa till fler larmsensorer. Utöver inbrott kan du välja att larma för brand, gas- och och hastiga temperaturförändringar. Du komplettera med valfritt antal larmsensorer utan att din månadskostnad ökar. Med vår unika digitala båtsamverkan kan du koppla larmet till grannar och hamnvakter. Larmet kan drivas på både 12 eller 230 volt.

Styr allt med mobilen

Med larmappen kan man enkelt styra och hantera allt kopplat till larmet med mobiltelefonen. Via en enkel meny anpassar man funktioner och skydd att så det passar din båt Du larmar på och av med mobilen och lägger enkelt till familjemedlemmar i larmappen. Du kan alltid se vem som larmat på eller av och bestämma till vem eller vilka larmet ska gå om det utlöses.  Genom att aktivera båtsamverkan kopplar man upp larmet mot bryggrannar samt hamnvakter. Personlarmet kan användas på sjön eller i och utanför hemmet i trängda situationer. Skulle du använda larmet skickas din aktuella position till valda personer.

 

Ett modernt båtlarm byggt på smart svensk teknik

  • Huvudenhet
  • Rörelsesensor
  • Brandvarnare
  • Gassensor
  • Magnetkontakt
  • Adapter 12 volt samt 230 volt
  • Inbyggt e-simkort (12 mån data ingår)
  • Larmdekaler

Inbrottslarm

Larmenheten är trådlöst kopplad till en eller flera rörelsesensor som placeras på lämplig plats i båten. När du larmat på och rörelse förekommer får du direkt meddelande om detta visa sms och notis i appen samt telefonsamtal om att ett larm har utlösts.

Temperaturlarm

Om temperaturen i din lokal skulle gå under eller över de gränsvärden du ställt in i Appen, kommer du direkt att få ett meddelande om detta så att du kan vidta åtgärd innan skada uppstår.

Brandlarm

Larmenheten är trådlöst kopplad till din eller dina brandvarnare och meddelar utvalda personer samt larmcentral vid rökutveckling. Brandlarmet är alltid aktivt.

Strömavbrottslarm

Om strömmen går blir du meddelad genom sms och notis i appen och när strömmen återkommer blir du åter meddelad. Larmenheten har ett eget batteri och fungerar även vid strömavbrott.

Gaslarm

För de båtar som använder gas erbjuder vi även gaslarm som enkelt ansluts till larmenheten. Skulle olyckan vara framme går larmet skarpt till mobilen och man kan agera direkt.

Personlarm

Med en knapptryckning skicka ett personlarm om du behöver hjälp. Tjänsten använder sig av positioneringsdata vilket innebär att den och de personer som är kopplade till tjänsten alltid vet din position.

Digital båtsamverkan

Med Digital båtsamverkan kan du skapa ett nätverk av grannar och vänner som är kopplade till ditt larm för att snabbt få hjälp vid behov. När ett larm går får dina grannar helt enkelt en notis i sin telefon, så att de kan kolla om du behöver assistans.

SensorAppen är hjärtat i ditt larm

Med SensorAppen kan du enkelt styra och hantera allt kopplat till ditt larm med din mobiltelefon. Via en enkel meny kan du anpassa funktioner och skydd att så det passar din båt. I SensorAppen får du också tillgång till tjänsterna Personlarm, Brottsbevakning och Digital båtsamverkan som ger dig ytterligare trygghet i din vardag.

Ett modernt larm byggt på smart svensk teknik

Sensor Alarm är en flexibel larmlösning med många användningsområden som tar 15 minuter att installera, styra via mobilen och är ständig uppkopplad via 4G nätet. Det är en smart säkerhetslösning med både hårda och mjuka delar skräddarsydda för att skapa en tryggare vardag.

Inbrottslarm
Brandlarm
Temperaturlarm
Vattenlarm
Personlarm
Strömavbrott
Grannsamverkan
Brottsbevakning
Loading...