• Krävs inga installationer
  • 30 dagar prova på - utan kostnad
  • Larm för inbrott, brand & strömavbrott
  • Fria väktarutryckningar för 20 kr/mån

219kr/mån

sensor Ett smartare larm

En enhet skyddar hela ditt hus, lägenhet eller kontor. Smarta sensorer mäter bland annat av husets lufttryck och reagerar direkt om dörr eller fönster bryts upp. Ljudsensorer kopplar automatiskt ihop larmenheten med din befintliga brandvarnare. Tekniken är välbeprövad och tusentals kunder använder redan Sensor Alarm – Ett hemlarm för alla.

 

Så fungerar det
Sensorsats
Du får:

Larm du kan styra med mobilen

Brandlarm kopplat till larmcentral

Väktarutryckning vid behov

Larmnätverk med grannarna

30 dagars öppet köp

Larm anpassat till husdjur

Fyra larmbrickor

Rapporterade inbrott i ditt område

Du slipper:

Startkostnader

Dyr utrustning

Dyra installationer

Fula kablar och sensorer

Krångel med WiFi

Koder att hålla reda på

Krångliga batteribyten

Se vår film om hur larmet fungerar 01:05

Prova appen som ger dig full koll på ditt område!
  • Se alla rapporterade inbrott i ditt område
  • Samla foton och kvitton på dina värdesaker
  • Ladda ner den på App Store eller Google Play
Läs mer
Villalarm

Vad gäller villalarm idag så finns det moderna och enkla versioner. När man har ett huslarm kan man sköta allt kring detta med en app i telefonen. Alla i familjen får sin egen larmbricka som slår på och av larmet när man går ut och när man kommer hem. Du kan även stänga av och på larmet i din app. Genom appen har du även full kontroll på din bostad när du är bortrest.

Inbrottslarm

Skydda ditt hus mot inbrott

Alla kan drabbas av ett inbrott, det spelar ingen roll om man bor på landet eller inne i stan. Det finns många sätt att skydda sitt hem genom att installera ett huslarm, kostnaden för detta kan ses som en investering som leder till att man kan känna trygghet och att man inte behöver vara orolig när man lämnar hemmet. Med vårt larm kan man larma huset, sommarstugan, garaget eller lägenheten. Det går att hitta en lösning för allt. När larmet sedan är investerat så går det enkelt och smidigt att hantera larmanordningen via vår app.

De människor som har varit med om ett inbrott vittnar om att det är en fruktansvärt chockande händelse att en främling har varit i deras hem. Även fast man kan ersätta de flesta saker som blivit stulna, så är det ändå rent känslomässigt väldigt traumatiskt. Många har även ovärderliga saker hemma som inte går att köpa för alla pengar i världen, som till exempel smycken och arvegods. Före detta tjuvar ger rådet att gömma sina värdesaker på ett ställe som inte är uppenbart och framför allt att skaffa ett bra larm. Tjuvarna säger att när de väljer ett hus att göra inbrott i, hoppar de gärna över det larmade huset och går vidare till nästa.

Smidig lösning på larm

I ett larmpaket får du fyra larmbrickor som du larmar av och på med, du får en dörrdekal och fönsterdekaler som visar att huset är larmat och du kan välja om du vill ha väktarutryckning eller inte. Med väktarutryckning menas att när larmet går så kan du få skickat en väktarbil till din adress, om du svarar på larmet inom två minuter. Ofta kan en väktarbil ta sig fram snabbare till platsen än vad polisen kan. Larmet går till alla som har familjestatus, ofta de personer som bor i huset. Larmet är anpassat för husdjur, så de kan utan problem röra sig fritt i huset.

För att hantera allt detta finns en smidig app som du laddar ner på vanligt sätt i din telefon. Du kan sätta på och stänga av larmet, du kan se vad det är för slags larm som går, exempelvis om det är ett inbrott eller kanske bara ett strömavbrott. Det finns även en smart funktion där du kopplar brandvarnare till larmenheten som i sin tur är kopplat till appen. Då får du notis och sms om något överraskande skulle inträffa. Man kan namnge de olika larmbrickorna. Då ser du i appen vem det är som har kommit hem. Du kan göra en hel del inställningar såsom att lägga till grannarna och bilda ett nätverk med dem. Dessutom kan grannar ha översikt över vad som pågår i området i appen. De får en notis om något skulle hända i ditt hem, oavsett om det ett larm, brand eller strömavbrott. En annan funktion som är bra med vår app är att du kan spara bilder på dina värdesaker i "molnet". Detta kan du sen mejla till skaderegleraren på försäkringsbolaget.

Kanon larm! Enkelt att komma igång, prisvärt och man slipper massa dosor överallt i huset! Bra val

Tony Selin, Tyresö

Personalen verkar teknisk kunnig och trevlig. Den medföljande appen kan konfigureras så att larmet går ut till grannarna, ett stort plus!

Niclas Jacobsson, Göteborg

Mycket bra service och grym produkt!

Ola Herlin, Stockholm