• Krävs inga installationer
  • 30 dagar prova på - utan kostnad
  • Larm för inbrott, brand & strömavbrott
  • Fria väktarutryckningar för 20 kr/mån

189kr/mån

sensor Ett smartare larm

En enhet skyddar hela ditt hus, lägenhet eller kontor. Smarta sensorer mäter bland annat av husets lufttryck och reagerar direkt om dörr eller fönster bryts upp. Ljudsensorer kopplar automatiskt ihop larmenheten med din befintliga brandvarnare. Tekniken är välbeprövad och tusentals kunder använder redan Sensor Alarm – Ett hemlarm för alla.

 

Så fungerar det
Sensorsats
Du får:

Larm du kan styra med mobilen

Brandlarm kopplat till larmcentral

Väktarutryckning vid behov

Larmnätverk med grannarna

30 dagars öppet köp

Larm anpassat till husdjur

Fyra larmbrickor

Rapporterade inbrott i ditt område

Du slipper:

Startkostnader

Dyr utrustning

Dyra installationer

Fula kablar och sensorer

Krångel med WiFi

Koder att hålla reda på

Krångliga batteribyten

Se vår film om hur larmet fungerar 01:05

Prova appen som ger dig full koll på ditt område!
  • Se alla rapporterade inbrott i ditt område
  • Samla foton och kvitton på dina värdesaker
  • Ladda ner den på App Store eller Google Play
Läs mer
Lägenhetslarm

Ett lägenhetslarm har man för att kunna känna att hemmet är säkert när man är bortrest eller på arbetet. Vår moderna lösning på lägenhetslarm gör att de kan skötas enkelt av alla i familjen. Lägenhetslarmet kan enkelt styras med hjälp av en app med flera olika funktioner. Larmet ger även full kontroll på vilka som går och kommer under dagen.

Inbrottslarm

Skaffa larm till din lägenhet

Att skaffa ett lägenhetslarm är en bra investering. Även om det finns en port i trappuppgången som är låst kan obehöriga ändå smita in. Dagtid är det oftast inte så många hemma i huset och då kan brottslingar bryta sig in i lugn och ro. Om man har lägenhet inne i staden har man heller inte samma bevakning av observanta grannar som man kan ha på landsbygden eller i ett villaområde. När man har skaffat ett lägenhetslarm kan man tryggt gå till arbetet eller resa bort, både längre och kortare tid. Man kommer ändå ha full kontroll på sin bostad via telefonen och den tillhörande appen.

I ett larmpaket för lägenhet ingår centralenheten som regerar på lufttrycket vid inbrott och som även reagerar på rökutveckling via smart automatisk ihopkoppling med befintliga brandvarnare. App och manöverpanel är gratis. Man får även fyra larmbrickor och dekaler. som man kan klistra upp på dörrar och fönster för att visa att lägenheten är larmad. De obehöriga vänder då i regel på klacken och söker sig någon annanstans. Larmet är anpassat för husdjur så de kan röra sig fritt i lägenheten även när det är pålarmat. Man kan även ha något som heter smartplugs, där man kan styra belysningen i sitt hem. Antingen när man kommer hem och man vill att det ska tändas eller på fasta tider som gör det omöjligt för obehöriga att veta om man är hemma eller inte.

Smidig och modern hantering av larmet

För att kunna hantera sitt larm på ett enkelt sätt finns det en app som man laddar ner från samma ställe där man brukar ladda ner appar. I appen kan man stänga av och sätta på larmet, man kan se vad det är för slags larm; om det är ett inbrott, strömavbrott eller brandlarm. Med hjälp av appen kan man läsa av temperaturen i lägenheten. Man kan få notiser när någon i familjen kommer hem, till och med vem det är som kommer. Ett bra sätt att hålla koll på barnen. I appen finns också en historik om man vill kontrollera vilka som larmat på och av. Vidare finns grannsamverkan med larmnätverk med grannarna i appen, där man får uppdateringar om något skulle hända i området, oavsett om det är ett larm eller om det är en brand.

I appen ställer man in de användare av larmet som man vill ha, familjen, någon vän eller granne som kan rycka ut snabbt. och man kan ge en tillfällig kod till hantverkare och fastighetsskötare. När man har lägenhetslarm och den smarta appen behöver man inte heller ha nycklar till lägenheten. Man kan köpa till ett digitalt lås och koppla det till sitt hemlarm. Man slipper leta efter nyckeln i väskan när man kommer hem eller oroa sig för att barnen ska tappa bort nyckeln. Man kan även låsa upp hemma hos sig för att släppa in någon trots att man själv inte är hemma. Detta larm kommer ge full kontroll på tillvaron.

Kanon larm! Enkelt att komma igång, prisvärt och man slipper massa dosor överallt i huset! Bra val

Tony Selin, Tyresö

Personalen verkar teknisk kunnig och trevlig. Den medföljande appen kan konfigureras så att larmet går ut till grannarna, ett stort plus!

Niclas Jacobsson, Göteborg

Mycket bra service och grym produkt!

Ola Herlin, Stockholm