• Krävs inga installationer
  • 30 dagar prova på - utan kostnad
  • Larm för inbrott, brand & strömavbrott
  • Fria väktarutryckningar för 20 kr/mån

189kr/mån

sensor Ett smartare larm

En enhet skyddar hela ditt hus, lägenhet eller kontor. Smarta sensorer mäter bland annat av husets lufttryck och reagerar direkt om dörr eller fönster bryts upp. Ljudsensorer kopplar automatiskt ihop larmenheten med din befintliga brandvarnare. Tekniken är välbeprövad och tusentals kunder använder redan Sensor Alarm – Ett hemlarm för alla.

 

Så fungerar det
Sensorsats
Du får:

Larm du kan styra med mobilen

Brandlarm kopplat till larmcentral

Väktarutryckning vid behov

Larmnätverk med grannarna

30 dagars öppet köp

Larm anpassat till husdjur

Fyra larmbrickor

Rapporterade inbrott i ditt område

Du slipper:

Startkostnader

Dyr utrustning

Dyra installationer

Fula kablar och sensorer

Krångel med WiFi

Koder att hålla reda på

Krångliga batteribyten

Se vår film om hur larmet fungerar 01:05

Prova appen som ger dig full koll på ditt område!
  • Se alla rapporterade inbrott i ditt område
  • Samla foton och kvitton på dina värdesaker
  • Ladda ner den på App Store eller Google Play
Läs mer
Fritidshuslarm

Det finns många fördelar med att ha ett stuglarm i sin sommarstuga eller fritidshus. En av de allra största fördelarna är att inbrottsrisken minskar. Dessutom kan själva larmdekalerna avskräcka tjuven. Om ett inbrott ändå sker kommer larmets ljud garanterat att göra stugan otrevlig att vistas i. Med Sensor Alarms stuglarm så kan du känna dig trygg!

Inbrottslarm

Bra larm för din sommarstuga

Om du vill kunna hålla full koll på din sommarstuga även när du inte är där kan det vara klokt att skaffa ett stuglarm med mobil applikation för att få direktuppdateringar oavsett var du är. Med vår app, som kopplas till ditt larm, kan du enkelt styra detta. När du åker ifrån stugan kan du larma på stugan genom larmdosan. Om du råkar glömma att larma på kan du genom appen göra detta hemifrån eller vart du nu än befinner dig. Om du är osäker på om du har larmat eller inte kan du också kontrollera status genom appen vilket är mycket praktiskt när det gäller just stuglarm. På så sätt slipper du åka till stugan eller fritidshuset bara för att kontrollera larmet.

Vårt larm skyddar mot flera saker

Ett bra stuglarm ger inte bara skydd mot inbrott utan brukar även innehålla skydd mot andra saker. Vårt larmpaket kopplas enkelt ihop med befintliga brandvarnare i ditt boende. Larmenhetens ljudsensor reagerar om larmet börjar låta och du får snabbt en notis om något oförutsett sker. Med hjälp av det kan man snabbt identifiera bränder eller andra typer av rökutveckling. Det gör det dessutom lättare att vidta ytterligare åtgärder för att sommarstugan ska kunna skyddas. Vidare så får du en notis i din app och sms om det är strömavbrott - men det betyder inte att larmet sätts ur funktion. Larmenheten har ett uppladdningsbart batteri som börjar verka så fort strömmen bryts. Denna ger en backup på 30 timmar och laddar upp sig själv när strömmen kommer åter.

För att förebygga brott i området för ditt fritidshus, finns det en unik funktion med Sensor Alarm – Grannsamverkan. Denna digitala funktion skapar ett nätverk med dina närmsta grannar via appen. Detta gör att grannar kan skydda varandra och vid mer svårtillgängliga platser kan vara snabbare på plats än väktare, som i snitt rycker ut på 20 minuter. Om något händer i ditt hus, så får grannen ett sms att det pågår aktivitet och kan på så sätt agera snabbt, oavsett om det är inbrott eller brand.

Kanon larm! Enkelt att komma igång, prisvärt och man slipper massa dosor överallt i huset! Bra val

Tony Selin, Tyresö

Personalen verkar teknisk kunnig och trevlig. Den medföljande appen kan konfigureras så att larmet går ut till grannarna, ett stort plus!

Niclas Jacobsson, Göteborg

Mycket bra service och grym produkt!

Ola Herlin, Stockholm